FREDDY FRYDAY SNACKBAR

FREDDY FRYDAY SNACKBAR lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 888 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Freddy Fryday Snackbar. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 19:12 Zoals altijd ...heerlijk.
18 sep 2022 om 20:16 Heerlijk warm, perfect apart verpakt zodat de frietjes niet slaap worden. Snacks heerlijk, alsof ik weer in de Brabantse snackbar sta. Vergeleken met alle kip-halal-frikandellen bij andere aanbieders, ben ik echt heel blij met deze heerlijke plek!
14 sep 2022 om 9:53 Gisteren besteld zakken friet met special curry sauzen. Blijkt dat die sauzen over tijd zijn ofzo een vieze zure geur was niet uit te staan dat eruit kwam. Het was niet te eten het smaakte zuur en vies. De patat was heerlijk warm en crunchy.
13 sep 2022 om 17:43 Prima verzorgd
10 sep 2022 om 20:01 Friet was top zoals altijd maar de kipstoof was beetje waterig en de smaak was beetje laf was te eten maar niet super deze x de shake was ok
28 aug 2022 om 8:58 We bestellen hier vaker en tot nu toe altijd goed geweest! Echter leek de tweepersoons friet zak dit keer wel voor één persoon.
27 aug 2022 om 21:51 Kwam niet. Bezorger heeft hem zelf opgegeten denk ik.
25 aug 2022 om 19:18 Bij een van de bestelde producten zat een lange haar, dat product kon dus meteen de prullenbak in. In het algemeen was de smaak en de geur wat zurig. Erg jammer, want het eten was altijd goed en lekker, maar de laatste tijd niet meer.
22 aug 2022 om 20:16 Altijd heerlijk gegeten als we Freddy Friday bestelden, deze keer helaas niet: stoofvlees bij de vegan variant van jackfruit. Hoop dat het een eenmalige fout was en er wel respectvol om wordt gegaan met de keuze vegan/vega/halal.
22 aug 2022 om 18:56 Aĺles prima en goed warm.
20 aug 2022 om 7:54 Eten was erg lekker helaas ontbrak de zelfgemaakte pinda saus bij mijn bestelling
14 aug 2022 om 16:35 in principe was alles lekker, alleen het broodje van de pulled pork was echt super droog, viel uit elkaar in mn handen, das wel jammer.