FREDDY FRYDAY SNACKBAR

FREDDY FRYDAY SNACKBAR lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 828 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Freddy Fryday Snackbar. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 9:20 De friet was duidelijk in te oud frituurvet gebakken en smaakte niet goed. Bovendien zat er geen saus bij mijn friet ondanks dat ik dit wel had besteld.
10 mei 2022 om 21:51 Altijd goed en snel
7 mei 2022 om 9:18 Prima verzorgd.
6 mei 2022 om 22:05 Een fabrieksgehaktbal met zwartgeblakerde uienringen, berenhap. Ongeschilde ongelijk gebakken aardappels, patat, milkshake die niet naar aardbei smaakt, aardbeienmilkshake. Drie deceptie in een zak, dat voor slechts 15 euro. Eens maar nooit weer.
2 mei 2022 om 5:09 patat was heerlijk
30 apr 2022 om 9:50 Prima verzorgd.
24 apr 2022 om 20:15 Het eten was koud, hoewel ik op hooguit 10 minuten fietsen zit. Jammer
22 apr 2022 om 21:06 Die arme bezorger heeft ruim een half uur bij Freddy’s staan wachten. Zo lang! Eten was wel goed
17 apr 2022 om 20:34 We kregen een verkeerde bestelling Hierover gebeld We moesten iets langer wachten Uiteindelijk werd ons eten gebracht Hebben lekker gegeten Bestelling die we mochten houden hebben we iemand heel blij mee gemaakt
15 apr 2022 om 18:43 Lekker gegeten.
13 apr 2022 om 9:29 Alles is altijd prima verzorgd en goed warm. Jammer dat jullie geen goede hotdogs hebben in het menu.
10 apr 2022 om 20:32 Overpriced cold fries with nasty, sticky toppings.