FREDDY FRYDAY SNACKBAR

FREDDY FRYDAY SNACKBAR lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 574 beoordelingen
24 sep 2020 om 21:35 Serieus lekker eten!
21 sep 2020 om 15:10 Bizar goed
19 sep 2020 om 22:55 Best fries in town The food was amazing, delivery was a bit late but that's expected on a weekend :) driver was quick to deliver. Thanks
13 sep 2020 om 19:11 Lekker warm, best lekkere frietjes. Goeie porties, lekker comfortfood.
12 sep 2020 om 16:36 Superb food!
10 sep 2020 om 17:11 Stoofvlees erg lekker!
6 sep 2020 om 22:33 Bezorgtijd echt belachelijk lang. Eerst bericht dat het 38 min zou duren. Bestelling werd na 1 uur en 3 kwartier geleverd!
3 sep 2020 om 18:19 Beter en gezonder dan een kapsalon. Heerlijk mals vlees en een lekker zuurtje met de rode kool en saus
30 aug 2020 om 19:33 Heerlijke frietjes, beetje te zout. Frikandel was helaas al lauw. De kaasoufles net een minuutje langer in het vet dan komen we in de buurt van 5 sterren. Zou fijn zijn als thuisbezorgd met frites maar 1 bezorging doet. Frites was al beetje slap.
30 aug 2020 om 19:05 2 patat stoof besteld, hoewel ik niet ver van Freddy Friday woon, was het stoofvlees koud en er zat heel weinig rode kool bij. Aangezien ik altijd goede ervaringen met ze heb, heb ik ze gebeld en ze hier op gewezen.
30 aug 2020 om 17:53 Lange wachttijd, maar dat zal wel zijn omdat het zondag is. En omdat het eten gewoon heel lekker is. Dan ben je gewoon druk. Wachten waard voor mij! :) Geen probleem! Ook heel netjes dat je de rendang apart in een bakje kreeg! Top!
29 aug 2020 om 15:39 Het eten,was heerlijk, maar ik had vegetarische rendang, en dat was maar een half klein bakje...vind ik erg weinig, zeker ook gezien de prijs